Conferinta despre modalitati de comunicare alternativa pentru persoanele cu dizabilitati

Asociatia “Romania Connect 1990” in colaborare cu Asociatia “Romania Connect- UK” organizeaza Conferinta sub numele “Ceva de spus”, cu modalitati de comunicare alternativa si augmentative (CAA). Evenimentul se adreseaza specialistilor in domeniul terapiei logopedice si comunicarii, parintilor si persoanelor care lucreaza cu copii si adulti ce manifesta dificultati de comunicare, retard in dezvoltarea limbajului expresiv si dificultati de invatare.

Vor fi dezbatute subiecte precum: strategii si forme de comunicare, evaluarea necesitatilor de comunicare si dezvoltarea simbolisticii, prezentarea dispozitivelor de comunicare, importanta pozitiei si a posturii in folosirea echipamentelor de comunicare, curs introductiv Signalong.

Vor sustine prelegeri si demonstratii: specialist AC d-na Pauline Hayat  alaturi de specialisti in Signalong, d-na Vicki Pearson si d-na Rosie Dickens.

Conferinta “Ceva de spus!” se va desfasura in zilele de 23 si 24 octombrie 2010, la Scoala Speciala nr. 4, Str. Caporal Grigore Marin nr. 42-44, sector 4.

Pentru mai multe informatii si pentru obtinerea formularului de inscriere, contactati pe d-na Raluca Petrascu la numarul de tel. 0722.813.168 sau  e-mail romania_connect@yahoo.com.

Sursa: Romania Connect 1990


Parteneri


Buy Online Without Prescription Buy Periactin online order Metformin