Ajutoare alimentare de la UE pentru persoanele cu dizabilitati din Bucuresti

Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, demareaza pentru al cincilea an consecutiv “Planul anual european de distributie de ajutoare, produse alimentare, provenind din stocurile de interventie comunitare destinate persoanelor celor mai defavorizate din Romania”.

Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului vor incepe distributia de alimente catre persoanele cu handicap grav si accentuat, din 5 noiembrie 2012. In anul 2012, programul prevede distribuirea unui numar de 11 produse alimentare/persoana, dupa cum urmeaza: 12 kg faina, 4 kg malai, 2 pachete paste fainoase, 5 pachete biscuiti, 5 kg orez, 3 kg zahar, 4 l ulei, 1 kg fasole uscata boabe, 2 cutii mazare boabe, 2 cutii rosii in bulion, o cutie bulion de tomate.

Ajutoarele alimentare de la UE se pot ridica in functie de domiciliu, astfel: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, din Soseaua Odai nr. 3-5; Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, din Strada Glinka nr. 7, sau in Bulevardul Basarabia nr. 84; Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3, in Bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 51 A, in incinta Pietei Titan 1; Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4, in Aleea Ciceu nr. 12; Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5, in Strada Baltagului, nr. 14 si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, la Centrul pentru copii cu dizabilitati Domninta Balasa si Sfantul Andrei, din Aleea Istru nr. 4- 6.

Programul de distributie este de luni-vineri, intre orele 9.30-15.30 in fiecare locatie. Pentru informatii suplimentare puteti apela numarul de telefon gratuit  0800.821.218, de luni-vineri, in intervalul orar 9-16. Produsele se pot ridica pana la 31 martie 2013.

Sursa: dgas.ro

Sursa foto: www.impactingorj.com


Parteneri


Buy Online Without Prescription Buy Periactin online order Metformin